Fomento de Gandia

Centro de emprendimiento, social y cultural.

  • Inicio
  • SERVICIOS
  • Instalaciones
    • PRECIO DE USO DE INSTALACIONES
  • ACTIVIDAD
  • VIDEO Y FOTOS
  • CONTACTAR
  • AVISO LEGAL

Alquila tu despacho en Gandia

Alquila tu despacho en Fomento de Gandia

Fomento Gandía ofrece despachos en Gandia, amueblados, con fibra óptica, y preinstalación de aire acondicionado.

Despachos modernos en el centro de Gandia.

Inaugurados durante el año 2018, Fomento ofrece este servicio de alquiler de despachos para emprendedores o profesionales que necesitan un lugar céntrico en la ciudad de Gandia, bien comunicado y en un ecosistema empresarial como es Fomento de Gandia, a unos precios irresistibles.

Por sólo 150€ mensuales puedes disponer de un despacho en Fomento de 16 m2, acondicionado para uno o dos puestos de trabajo. En el precio de alquiler viene incluído el consumo eléctrico y fibra óptica para navegar por internet. Uno de los mayores atractivos de estos despachos,  es que sus inquilinos se benefician del resto de servicios que ofrece Fomento: aulas de formación, de conferencias, salas privadas y espacios acondicionados tanto para mantener reuniones con clientes, como para desarrollar parte de su trabajo.

 

¿TE INTERESA UNO DE NUESTROS DESPACHOS?

Exhibición de partidas simultáneas con el Maestro Internacional Rufino Camarena.

El Club de Ajedrez Fomento Gandía y Fomento de Gandia organizan una  exhibición de partidas simultáneas a cargo del Maestro Internacional Rufino Camarena. El próximo sábado día 29 de septiembre, en la Fira i Festes de Gandía, tendrá lugar una exhibición de partidas simultáneas a cargo del Maestro Internacional  Rufino Camarena. Está previsto que se juegue a 20 tableros. El horario será de 10:30 a 13:00 de la mañana. El domingo día 30 de septiembre se celebrará una sesión de partidas de  ajedrez en las instalaciones del Club de Ajedrez Fomento Gandía, las partidas se disputarán de 16.30 a 19:30 de la tarde, el formato empleado será el  habitual de partidas rápidas y podrá asistir y participar cualquier persona.  Además contará con la participación de miembros de este club.

El objetivo de estos eventos ajedrecísticos es dar a conocer este magnífico deporte e intentar difundirlo y promocionarlo en la ciudad de Gandía. En estas partidas podrá participar cualquier persona, tanto niños/as como  adultos, la organización del evento correrá a cargo del Club de Ajedrez Fomento Gandía en colaboración con la propia entidad FOMENTO A.I.C.

Fomento de Gandia colabora con Fano en la difusión del Festival Internacional de Ajedrez,

Fomento de Gandia colabora con Fano en la difusión del Festival Internacional de Ajedrez celebrado en la ciudad Italiana.

El área de cultura de Fomento, junto al Club de Ajedrez Fomento de Gandia, colaborará activamente en la difusión del Festival Internacional de Ajedrez realizado en Fano, Italia.
A raíz de los contactos establecidos debido al hermanamiento de Gandia con la ciudad de Fano, se adquirió la voluntad de colaboración en el ámbito cultural entre ambas ciudades hermanas. Y ante la invitación de Fano a participar en el Torneo de Ajedrez, Fomento se ha sumado a la divulgación del evento.

El torneo Internacional de Ajedrez en Fano, se celebrará en el Palacio San Miguel, Fano, Italia desde el 29 de Julio hasta el 5 de Agosto y contará con cinco grandes maestros y premios superiores a los 6.500€.

Para más información, Mauro Tallevi 652.07.20.41

II CONVOCATORIA PREMI TRAJECTORIA CULTURAL

II  PREMI DE FOMENT D’AGRICULTURA, INDÚSTRIA I COMERÇ DE GANDIA A LA TRAJECTÒRIA CULTURAL

Preàmbul:

La Societat de Foment d’Agricultura, Indústria i Comerç de Gandia convoca la segona edició del Premi que guardona la trajectòria cultural d’una persona o d’una entitat de la Comarca de la Safor.

Denominació:

         Premi de Foment d’AIC de Gandia a la Trajectòria Cultural d’una persona o d’una entitat de la comarca de la Safor.

Sobre el Guardó:

El premi és honorífic. No té dotació econòmica.

La persona o entitat guanyadora rebran durant la cerimònia d’atorgament del premi una escultura original, en la peanya de la qual estaran inscrits l’escut de Foment d’AIC i els rètols següents:

 

“Premi Foment d’AIC de Gandia a la Trajectòria Cultural”

Nom de la persona o de l’entitat guanyadora.

L’any i el número de l’edició del premi.

Bases:

  • Caldrà presentar candidatures per a rebre el Premi.
  • Les candidatures aniran signades pels proposants i dirigides a la Vicepresidència de l’Àrea de Cultura de la Societat de Foment d’AIC de Gandia.
  • En la documentació de presentació de les candidatures figurarà el nom de la persona o entitat proposades acompanyat d’un breu resum de les qualitats que atresoren per a ser tributaries de rebre el guardó.
  • Si és una persona la candidata al premi haurà d’haver nascut a la comarca de la Safor o haver desenvolupat en ella la tasca cultural per la qual pot ser guardonada.
  • S’estableix un termini previ de tres mesos (juliol, agost i setembre de 2018) perquè eixes candidatures puguen ser presentades.
  • Un jurat, escollit per la Junta Directiva, farà una avaluació prèvia de les candidatures i li presentarà els finalistes.
  • La Junta Directiva de la Societat, reunida en sessió extraordinària, decidirà el nom de la persona o de l’entitat que han guanyat el Premi d’eixe any i es donarà a conèixer als mitjans de comunicació.
  • Si per circumstàncies socioculturals especials, ocorregudes durant el transcurs de l’any, sorgira la figura d’una persona o d’una entitat que, al parer de la Junta Directiva de Foment d’AIC, es considerara mereixedora de rebre el premi, la Junta Directiva, sobirana, podria concedir-li’l directament

Condicions:

  • El Premi serà lliurat en un acte extraordinari creat ex professo.
  • El guardó serà lliurat pel president de la Societat de Foment d’AIC de Gandia.
  • La persona o el president de l’entitat guardonada hauran de participar i rebre el premi, inexcusablement, en la cerimònia de lliurament.
  • En la cerimònia, els guardonats hauran de fer un breu discurs d’acceptació.
  • L’acte es podria ampliar amb la celebració d’una conferència o exposició al voltant de l’obra o de les activitats dels guardonats.

Consideracions finals:

  • El veredicte sobre els guanyadors de premi serà inapel·lable.
  • Optar i rebre el premi significa l’acceptació implícita d’estes bases i del plec de condicions.

Guía de Comercio Seguro y Seguridad Ciudadana.

E​l Comisario Jefe Local de Gandia D. Ángel J. Alcázar​, en reunión con representantes de nuestra entidad, nos hizo llegar información relativa a la seguridad ciudadana y en especial la "Guía de Comercio Seguro" especialmente redactada para los establecimientos comerciales, cuyos archivos adjuntamos y recomendamos. La Guía Comercio Seguro se puede descargar desde aquí. 
  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 28
  • Pagina siguiente »
Fomento AIC

1 month ago

Fomento AIC
Estimados Socios y SociasDebido a las restricciones del COVID-19, les informamos de que la Junta General prevista para el día 8 de febrero se realizará el próximo día 8 de marzo a la misma hora. DIsculpen las molestias. ... Ver másVer menos
Ver en Facebook
· Compartir

Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en LinkedIn Compartir por correo electrónico

Fomento AIC

2 months ago

Fomento AIC
Feliz Navidad ... Ver másVer menos

Video

Ver en Facebook
· Compartir

Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en LinkedIn Compartir por correo electrónico

Fomento AIC

4 months ago

Fomento AIC
Entrega del IV reconocimiento a la trayectoria cultural a Alberto Peñín en Fomento AIC. ... Ver másVer menos

Photo

Ver en Facebook
· Compartir

Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en LinkedIn Compartir por correo electrónico

Fomento AIC

4 months ago

Fomento AIC
Article de PASQUAL MOLINA publicat en el diari Levante-EMV la Safor. AHIR, DIUMENGE DIA 8 DE NOVEMBRE DE 2020.ALBERTO PEÑIN La Societat de Foment d’Agricultura, Indústria i Comerç de Gandia ha concedit a l’arquitecte gandià Alberto Peñin el Premi a la Trajectòria Cultural de l’any 2020. El premi va ser creat, fa quatre anys, com adhesió de l’entitat al nomenament de Gandia com a primera Capital Cultural de la Comunitat Valenciana. La decisió de l’atorgament fou acordada, per unanimitat, en la reunió extraordinària de la Junta Directiva celebrada el passat setembre i fou a proposta de l’àrea de cultura. Immediatament, el president, Joaquim Bernabeu, va telefonar al guardonat per comunicar-li la noticia, donar-li l’enhorabona i rebre, de la seua part, l’acceptació del premi, la qual cosa feu Peñin agraït i emocionat. El guardó serà lliurat en un cerimònia creada, especialment, per a este atorgament, la qual es celebrarà al saló principal de la Societat, dijous que ve, dia 12 de novembre, amb l’assistència de les autoritats municipals, culturals i acadèmiques, a més a més dels familiars i convidats guardant-se totes les mesures que el Covid-19 mana respecte a l’aforament i el manteniment de les distàncies física i social.Alberto Peñin va nàixer a Gandia el 1941. Va fer els estudis primaris al col·legi de les carmelites, amb la germana Rosario, i el batxillerat en el de les Escoles Pies. Provinent d’una família paterna curullada de metges, va decidir estudiar arquitectura i es va llicenciar (1965) i doctorar (1973) en l’Escola d’Arquitectura de Madrid. Feu tota la carrera amb beques, ajudant a costejar-la amb el seu treball desenvolupat en els estudis d’arquitectura de Javier Carvajal i en el de Vazquez de Castro. Ells i el professor Fernandez Alba li obririen el camí per a iniciar la seua activitat professional a Hèlsinki (Finlàndia), des d’on va ser reclamat pel prestigiós arquitecte valencià Luis Albert Ballesteros, perquè tornara a Valencia i treballara en els projectes de la reforma de la plaça de bous, l’habilitació de l’antic creuer de l’Hospital com biblioteca publica i en la restauració i habilitació de l’hospital psiquiàtric de Bétera. Així inicià una llarguíssima trajectòria professional que arriba fins als nostres dies. A més a més ha tingut una intensa activitat docent: Professor de l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de València; director del Màster d’Urbanisme Arquitectura avançada, Paisatge, Urbanisme i Disseny de la UPV; Professor de diversos cursos d’urbanisme i membre de diverses comissions acadèmiques de la UPV. Ha ostentat entre altres càrrecs de gestió i representació els d’arquitecte en cap de la Diputació Provincial de València, degà del Col·legi d’Arquitectes de la Comunitat Valenciana i vicepresident del Consell Superior de Col·legis d’arquitectes. La seua activitat professional ha estat dirigida oficialment a diferents obres de la Diputació de València com les adés esmentades, a més a més de la restauració i habilitació del Palau de la Generalitat i del Palau de Fuentehermosa o Casellfort com a seua de la Presidència. Ha exercit lliurement al seua professió juntament amb Guillermo Stuyck Portillo fins el 1990, moment en el qual comença una nova singladura professional amb els seus fills, Alberto, Pablo i Blanca Peñin Llobell, formant la societat Peñin Arquitectes SLP amb la qual han dissenyat molts projectes, alguns dels quals en la nostra ciutat: urbanització les Motes, el Col·legi de les Escoles Pies, la restauració de la Col·legiata, el campus i els edificis de la Universitat Politècnica de Gandia, el PDAI Beniopa-Germanies i, prop d’ací, el PAU Oliva Nova. També és l’autor de nombroses publicacions, algunes relacionades amb la nostra ciutat: La Seu de Gandia, Arquitectura i modernitat a Gandia. Una guia d’arquitectura moderna, L’eixample sud de Gandia i el Prado.El reconeixement de Foment d’AIC és a la persona nascuda a la Safor o que haja desenvolupat la seua activitat ací, En Alberto Peñin es donen les dues circumstàncies: és gandià i, a pesar d’haver desenvolupat totes les seues activitats públiques a València, ha mantingut sempre el seu despatx professional a Gandia, on acudeix contínuament pels seus quefers i, també, pels seus delers, ja que ve tots els diumenges al matí, des de la capital, a prendre un cafè amb els amics de sempre. Viu a València té una apartament a la nostra platja i és un ciutadà de mon amb estades llargues en altres països la qual cosa li ha permès eixamplar horitzons personals i professionals. Per si no fora prou un currículum tan extens professional i docent, sens dubte ha pesat molt en la decisió d’atorgar-li el Premi a la Trajectòria Cultural el fet de ser membre del Consell General del CEIC Alfons el Vell i acadèmic de número de de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Valencia. És un dels cinc acadèmics numeraris de la Secció d’Arquitectura de la institució, que fou creada pel rei Carles III el 14 de febrer de 1768 a València i en la qual, des de la seua fundació, es va impartir l’ensenyament de les tres nobles arts: pintura, escultura i arquitectura. L’acte d’investidura fou el 22 de novembre de l’any 2016 i des d’aquell moment rep el tractament d’il·lustríssim senyor. A més a més, el 19 de desembre de l’any 2009, l’Ajuntament li va imposar l’Escut d’Or de Gandia per “la significació i benefici que han aportat a la ciutat les seues actuacions professionals com arquitecte”.Alberto i jo ens coneguérem sent ja majors. Coincidiríem en el Consell General del CEIC Alfons el Vell de Gandia quan ell arribà i jo ja anava pel tercer mandat. Els dos fórem elegits com a membres del Consell Executiu de l’organisme autònom de l’Ajuntament de Gandia. Visquérem i treballarem junts en moments on la crisi econòmica deixava la seua empremta i havíem que fer servir la imaginació per a crear nous projectes culturals i pressionar els amics i coneguts perquè ens ajudaren, debades, a dur a terme eixa tasca que cal considerar-la molt digna. Jo crec que, prompte, ens va aproximar una mútua simpatia i el sentiment que els dos estàvem enamorats de les nostres professions i, sobretot, de la nostra Gandia. Em copsà la seua senzillesa, donada la seua rellevància intel·lectual, cultural i professional; també, la vehemència amb la qual feia propostes i les defensava, i em sorprenia el coneixement que li donava l’experiència acumulada en altres Institucions de les quals havia format part per a plantejar solucions. Per a la família del CEIC Alfons el Vell fou una alegria i un honor que fora elegit acadèmic de número de la Reial Acadèmia de Belles Arts de València. I ara és per a la Societat de Foment d’AIC de Gandia un immens honor que haja acceptat (és poc amant de reconeixements públics) el Premi a la Trajectòria Cultural, el qual serà lliurat amb tot mereixement la setmana que ve.Ell diu que no ha abandonat mai Gandia i ara, una vegada més, a traves d’una Institució quasi centenària com és el Foment d’AIC, se li demostra que Gandia el té molt present. ... Ver másVer menos
Ver en Facebook
· Compartir

Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en LinkedIn Compartir por correo electrónico

Fomento AIC

4 months ago

Fomento AIC
Asociación Vicente Andres Estelles. SAFORÍSSIMS. ... Ver másVer menos

Photo

Ver en Facebook
· Compartir

Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en LinkedIn Compartir por correo electrónico

VÍDEO PRESENTACIÓN FOMENTO

https://www.youtube.com/watch?v=936IT5RsNAk

ENTIDADES ASOCIADAS A FOMENTO

Organizaciones asociadas.


FAES
Federacion de Asociaciones de Empresas de la Safor
CEV
Confederacion Empresarial Valenciana
CES
Cercle d'Economia de la Safor
NWS4 
NetWorking Safor
AFS
Asociación Fotográfica de la Safor
AISMAR MLS
Asociación de Inmobiliarias de la Safor y Marina Alta
JJHHSS
Junta de Hermandades de Semana Santa Gandia
JLF
Federació de Falles de Gandia.

 

CALENDARIO USO INSTALACIONES

INSCRÍBETE AHORA A LOS NUEVOS CURSOS DE FOMENTO

2018 - Fomento de Agricultura Industria y Comercio de Gandia.